Les kelly's influencers pugen a l'escenari

Diumenge, 10 de març de 2024 de 17:00 a 18:10

Espectacle teatral de sala sobre els drets de les dones, en clau d’humor.

Qui ha dit que les persones grans no poden evolucionar i estar al dia del que passa en el món i de les noves tecnologies?
Les Kelly’s influencers són dues senyores grans, que han treballat tota la vida netejant i han vist moltes injustícies i drets de les dones vulnerats.
S’han informat de tot i volen explicar a les noves generacions com eren les coses abans, com són ara i com podrien ser si continuem en el camí de la lluita per la igualtat.
D’una manera lúdica i divertida, crearan diversos vídeos al millor estil youtuber per a tractar temes com la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, feminisme, els drets de les dones i violència de gènere -entre d’altres temes- i sempre amb la participació i complicitat del públic assistent.

Kelly’s influencers neix del desig de parlar sobre els DRETS DE LES DONES - que és una cosa molt seriosa- en clau d’humor.

Aquestes dues senyores combinen la seva experiència de vida amb les noves tecnologies, el resultat de les quals és un còctel de comèdia que conjumina a diverses generacions alhora: des de la joventut digital fins a la maduresa totalment analògica.
Descobreixen que ara mateix, ser influencer dona accés a un gran públic virtual i fa possible abordar molts temes. Llavors, per què no fer-ho sobre una cosa tan necessària com la igualtat d’oportunitats, l’assetjament a les dones, els micromasclismes i la violència de gènere?

Quin cost té:

GratuÏt

Centre Cívic La Fàbrica

C/ Muntanya, 17 - 08278 Mura - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 317 226
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.02.2024 | 16:11