Ajudeu-nos a evitar retencions, utilitzeu la carretera BV-1221

Dilluns, 9 de desembre de 2019 a les 00:00

Us recomanem l'ús del transport públic, consulteu els horaris! Atenció, hi ha navegadors que indiquen arribar a Mura per un camí rural on no hi caben 2 cotxes en sentit contrari!

Transport públic, hi ha utobusos des de Manresa, de dilluns a dissabte i des de Terrassa dissabte, diumenge i festius. Consulteu els horaris als següents enllaços:

Des de Barcelona fins a Terrassa amb FFCC i autobús des de Terrassa a Mura, amb bitllet integrat, consulteu horaris al web de Parcs de Diputació de Barcelona.

De dilluns a dissabte hi ha transport de Manresa-Mura/Mura-Manresa, consulteu horaris al web de l'empresa Sagalés

Si ens visiteu amb transport privat, necessitem el vostre ajut per tal de minimitzar els possibles inconvenients causats per l'arribada al mateix espai temps de tot un seguit de vehicles.

Tingueu cura d'escollir la ruta que arribi a través de la Carretera BV-1221.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. 

"Benvolgut visitant:
Us donem les gràcies per haver escollit el nostre poble i al mateix temps donar-vos la benvinguda.

Us desitgem de tot cor que pugueu gaudir al màxim del nostre immillorable entorn natural, i del passeig pels seus carrers i places, i com no que pugueu gaudir dels nostres productes típics, els restauradors i comerciants han posat molta il·lusió, i han treballat molt per donar a conèixer els seus productes i us ho agrairan.

Per si fos el cas, us demanem disculpes per si no us poguéssim atendre com és degut el nostre poble és petit i a vegades en aquests esdeveniments no ens hi cap tota la gent que hi voldríem.

Bones Festes!

Montserrat Playà i Camps
Alcaldessa

Darrera actualització: 14.02.2020 | 07:15