Contra la violència, sempre

Divendres, 27 de novembre de 2020 a les 00:00

El passat 25 de novembre va ser el Dia internacional de l'eliminació de la violència envers les dones.

El Consistori va acollir un minut de silenci, el passat 25 de novembre, amb motiu del Dia internacional per l’eliminació de la violència masclista.

Us facilitem el MANIFEST que s’ha publicitat des de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

Ens plau informar-vos que el proper dissabte 28 de novembre a les 10 la regidoria de l’Àrea de la Dona et convida a assistir a la ponència on line amb el títol “CONEGUEM LES VIOLÈNCIES MASCLISTES. Es tracta d’una ponència on line, mitjançant la plataforma gratuïta TEAMS. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la. Inscripcions gratuïtes a https://cutt.ly/XerradaVG2020

Des de la Direcció General de Joventut es faciliten alguns recursos i materials per fer prevenció de violències sexuals i masclistes amb adolescents i joves:

  • Material de la campanya #Malamente (per demanar-lo, empleneu el següent formulari obert fins al proper dimarts 8 de desembre).
  • En el marc de la campanya #Malamente: Guia d’activitats per la prevenció de les violències sexuals (dinàmiques per fer amb joves i altres recursos per treballar les violències (les dinàmiques i activitats no estan pensades per la situació actual del Covid-19)
  • Càpsules de vídeo de Trenca amb la Norma que hem fet amb les companyes de Cooperativa de Tècniques (temàtiques: opinar sobre els cossos de les noies, insistir, ser còmplice i callar, violències sexuals i cosificació). Disposeu de la llista de reproducció al youtube i les podeu utilitzar tant com vulgueu.

VIOLÈNCIA ÉS PERMETRE LES VIOLÈNCIES MASCLISTES.

Darrera actualització: 16.12.2020 | 14:24