Exposició: "Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya"

Dimarts, 3 de març de 2020

A Mura es podrà visitar de forma permanent, al centre d'informació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, els caps de setmana i festius de 10 a 14 h.

El dissabte 7 de març a les 11.30 h tindrà lloc al Centre d'informació de Mura la signatura del conveni entre l'Ajuntament de Mura i l'institut Ramon Muntaner, pel qual l'exposició construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya romandrà oberta al públic de manera estable.

A les 12 h es durà a terme la inauguració, que comptarà amb la participació de l'Alcaldessa de Mura, Montserrat Playà i Camps, i de la Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i presidenta de l'IRMU, M. Àngels Blasco i Rovira.

L'exposició ha estat promoguda per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i coordinada per l'institut Ramon Muntaner, amb la col·laboració de les entitats de l'observatori de Patrimoni Etnològic lmmaterial.

Us hi esperem!

Darrera actualització: 16.12.2020 | 14:21