Nou sistema de recollida de residus a Mura

Dimarts, 7 de juny de 2022

A finals de juny es tancaran els contenidors d'orgànica i resta.

VINE A RECOLLIR EL KIT AMB LES TARGETES PER OBRIR ELS CONTENIDORS, DEL 9 AL 12 DE JUNY

Benvolguts i benvolgudes,

El Consorci del Bages per a la gestió de residus va posar en marxa l’any 2018 un projecte de millora de la recollida selectiva de residus als municipis de Balsareny, Sant Fruitós de Bages i Rajadell mitjançant la implantació d’un nou sistema de contenidors tancats. En aquests pobles s’ha passat del 40% de recollida selectiva a superar el 70%.

Ara ens toca a nosaltres promoure el canvi i fer un pas endavant. Mura implantarà aquest sistema de recollida de residus amb contenidors tancats, que permet augmentar molt l’índex de selectiva sense haver de complir amb els estrictes horaris que requereix la recollida porta a porta. S’implantaran contenidors de resta i orgànica amb un sistema de tancament electrònic i cada llar disposarà de dues targetes que permetran obrir els contenidors i dipositar-hi el residu que correspon. En el cas de la resta, es limitaran els dies que es podrà obrir el contenidor, per tal de fomentar que tots els residus que puguin ser reciclats o valoritzats es dipositin al contenidor que toca.

Per informar-vos del funcionament del nou model us convidem a una xerrada pràctica on us informarem de tots els detalls.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració i us animem a ser partícips d’aquest nou sistema pioner a Catalunya.

Atentament,

Montserrat Playà i Camps
ALCALDESSA

Àngel M. Muntada i Blancafort
REGIDOR DE MEDI AMBIENT

Darrera actualització: 7.06.2022 | 16:24