Piscina oberta: l'Estiu ja és aquí!

Dijous, 20 de juny de 2019

Del 20 de juny a l'11 de setembre 2019, tenim la nostra magnífica piscina de cloració salina preparada. Vine a gaudir i relaxar-te en aquest tranquil espai. Recorda: el primer dissabte, 22 de juny, entrada gratuïta.

Entre sorprenents formacions rocoses amb el rogenc dels conglomerats i el verd dels boscos, història de temps passat, bellesa d'integració al voltant de l'església romànica al llindar de la riera, encaix humà a la vall, trajectòries unides a la pedra: MURA.

La nostra piscina municipal s’integra dins el paisatge i ens ofereix un espai de relaxació i benestar. Amb el bosc, la riera i el camp de futbol al voltant, disposem de vestuaris i una aigua fantàstica en temperatura i salut. Amb la cloració salina la qualitat de l’aigua esdevé incomparable. VINE A GAUDIR-LA!

Al fitxer adjunt podeu veure els preus!

Recordeu que l'abonament de temporada només es pot adquirir a les oficines del Consistori, obertes de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h i últim dissabte de mes de 10 a 14 h. Atenció, també obrirem el dissabte 22 de juny!

Darrera actualització: 14.02.2020 | 08:22