Les Olles dels Caus

Les Olles dels Caus és un restaurant de cuina tradicional catalana de muntanya, a l'edifici confrontant a l'església romànica de Mura. Fem esmorzars de forquilla i menú de cap de setmana.

Cuina d'arrel, d'aquí, amb producte del nostre territori i de temporada; així cuidem la tradició i l'economia local. Fem brasa autèntica, amb llenya i carbó, per donar a la carn i la verdura les aromes essencials. Comprem a productors respectuosos amb el benestar animal: carn de porc Ral d'Avinyó, vedella ecològica de Calders i xai ecològic de Moià. Embotit, pa i verdures de Mura. Formatges de Muntanyola. Vins DO Pla de Bages. Opcions per a persones amb intoleràncies alimentàries. Els dolços i les postres, casolanes i irresistibles!

Tenim un espai agradable, amb 2 salons amb volta i una sala gran. La terrassa és un solàrium amb vistes als horts, al Parc Natural i a la riera, lloc ideal per al joc dels nens. Podreu gaudir del vermut artesà i les cerveses artesanes dels obradors cooperatius amb els quals treballem.

Gaudim fent gaudir!

Us recomanem reservar amb antelació.

C/ Joan Alavedra, 11 - 08278 Mura - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 673 817 113
Adreça electrònica: lesolles@elscausdemura.coop
Lloc web: elscausdemura.coop/restaurant-les-olles-dels-caus
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.12.2020 | 12:13