Sociedad General de Aguas de Barcelona, S.A.U. (Agbar)

Agbar és la companyia que gestiona l'aigua del municipi.

Benvolgut usuari, benvolguda usuària,

L’any 2020, hem encarat reptes impensables com a societat que han impactat en tots els àmbits de la vida social i econòmica. En aquest difícil context, seguim al teu costat per garantir un servei essencial com l’aigua. Aquesta situació ens ha obert una finestra d’oportunitat per estructurar millor la nostra activitat a Catalunya i així donar un millor servei a la ciutadania.

Per això, hem fet un pas endavant en la integració en el grup empresarial al qual pertany SOREA i hem evolucionat cap a una única marca de serveis del cicle integral de l’aigua a Catalunya: Agbar. Situar-nos sota aquesta mateixa marca comercial ens permet establir majors sinergies, per mitjà d’una integració de recursos, mitjans i coneixement.

A tal efecte, SOREA ha transmès a Sociedad General de Aguas de Barcelona, S.A.U. (Agbar) una branca d’activitat integrada per actius, passius, drets i obligacions de l’activitat del cicle integral de l’aigua que SOREA desenvolupa a Catalunya. El teu contracte amb SOREA forma part d’aquesta branca d’activitat transmesa a Agbar.

En conseqüència, des de l’1 de gener de 2021, els serveis que fins ara prestava SOREA passen a ser gestionats per Agbar, subrogant-se Agbar en la posició de SOREA com a nou gestor del servei. Aquest canvi no suposa cap modificació en la prestació del servei, de forma que es manté el contracte que vas subscriure amb SOREA, que conserva els seus termes i les seves condicions.

Agbar és una marca associada a qualitat i excel·lència en l’àmbit dels serveis del cicle integral de l’aigua i aporta una experiència de més de 150 anys en la gestió dels recursos hídrics.

Per dirigir-te a nosaltres, ho podràs seguir fent a través dels mateixos canals d’atenció telefònica: per atenció comercial, al 934 953 540; per reclamacions, al 900 405 070; i, per avaries, al 900 304 070. Les nostres oficines d’atenció també segueixen obertes per atendre’t amb cita prèvia. Ara bé, la pàgina web de la companyia passa a ser www.agbarclients.cat. I també ens pots trobar al perfil de Twitter @agbarclients.

Et volem fer partícip d’aquesta transformació corporativa que suposarà una millora del servei i ens permetrà una major capacitat per afrontar els reptes presents i futurs. Seguirem treballant amb el mateix compromís amb les persones i el medi ambient. El teu benestar és la nostra prioritat.

Gràcies per la teva confiança.

Cordialment,

Emili Giralt
Director General d’Agbar

Telèfon: 934 953 540 (at. comercial)
Telèfon: 900 304 070 (Avaries)
Lloc web: www.agbarclients.cat
Horari:  
Lectures: 900 816 101.
Reclamacions: 900 405 070
Darrera actualització: 5.11.2021 | 08:09