Salutació de l'Alcalde

Benvolgudes veïns i veïnes,

Em fa una gran il·lusió encapçalar aquest projecte acompanyat de les regidores i el regidor amb qui formem l’equip de govern.

La pàgina web de l’Ajuntament de Mura és un espai des d’on us volem oferir informació del nostre municipi. Informació  tant per als veïns de primera i segona residència, però també per als visitants ocasionals que venen a conèixer-nos.

El nostre Ajuntament ha de ser el de les i per a les persones, i és per això que la nostra acció de govern està centrada en els nostres veïns i veïnes.

Treballarem pel benestar i el desenvolupament de Mura i els seus habitants amb el compromís i la ferma voluntat de servir-vos des de la proximitat i oferint-vos els serveis per resoldre les necessitats que se’ns plantegen.

Mura, sent com és un poble eminentment turístic, té el repte de conservar l’equilibri entre la vida quotidiana de les persones i l’oportunitat que representen els visitants.

El valuós entorn natural de Mura i el seu ric patrimoni, fet i conservat per la seva gent, són valors que ens comprometem a mantenir.

Encarem aquesta legislatura amb total predisposició, compromís i il·lusió.

Ja sabeu que ens teniu al vostre servei.

 

Josep Canals Palau

Darrera actualització: 18.08.2023 | 08:29
Darrera actualització: 18.08.2023 | 08:29