Procés participatiu del POUM de Mura

Dimecres, 21 de febrer de 2024 a les 00:00

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planificació que ordena urbanísticament tot el territori del terme municipal de Mura, incloent tant el sòl urbà que es troba construït, com tot aquell sòl no urbanitzable o les possibles zones de creixement, si és que s’estima necessari.

La redacció del POUM preveu la realització d'un període de participació per les veïnes i veïns. Es donarà informació perquè sapiguem en quin moment urbanístic som, com podem participar, perquè cal participar... No deixis de demanar informació i opina, participa en els actes i l'enquesta que són previstos.

El POUM ha de vetllar per l’equilibri i la qualitat dels serveis i els equipaments, de l’espai públic, de l’habitatge, de les xarxes de transport i comunicacions o de l’activitat econòmica del municipi, entre d’altres coses. A més, cal definir un model que garanteixi l’equilibri entre les necessitats de creixement o transformació i la preservació dels recursos naturals i valors paisatgístics, històrics i culturals del municipi.

Al POUM, en definitiva, li correspon dibuixar el municipi que volem per als propers 20 anys i que marcarà el futur de Mura.

Aquí hi trobaràs tota la informació i ATENCIÓ també trobareu els documents de les diferents sessions que s'han realitzat:

https://www.mura.cat/ajuntament/participacio/proces-participatiu-del-pla-dordenacio-urbanistica-municipal-poum.html

Darrera actualització: 22.04.2024 | 12:05

Imatges