Ruta pel nucli urbà

  • Longitud: 2,32 km
  • Temps: aprox. 1 h 30 min
  • Dificultat: Fàcil
  • Tipus: Senderisme

wikiloc.com
MURA - NUCLI URBÀ

Mapa ruta nucli urbà

Sortim del Centre d'Interpretació de Mura. Baixem pel carrer de la coma, travessem la riera de Nespres fins a trobar una esplanada, pugem per aquesta e immediatament trobarem l'entrada a la Grangeta de Mura. Per continuar baixem de nou l'esplanada i creuem la riera pel pont de fusta que es troba just al davant, continuem caminant en aquesta direcció fins trobar­nos amb al Pla de Cal Roca (c/Alfons Sala), aquí, girarem a la dreta i començarem a endinsar­nos al Nucli Urbà de Mura.

Uns 500 metres en aquesta direcció arribarem a la plaça d'Àngel Guimerà i passarem per davant de l'església romànica de Sant Martí. Girarem a l'esquerra pel carrer del sol per dirigir­nos a la Font de l'Era i el Parc infantil que es troben ubicats a la dreta del nostre camí . Uns metres més endavant, seguint la mateixa direcció, trobarem l'Ermita de Sant Antoni.

Per continuar amb el recorregut tornem pel mateix camí fins a trobar la cruïlla del carrer de sol amb el carrer de Sant Antoni Maria Claret, pujant per aquesta última arribarem fins a la plaça de Tomàs Viver.

Un cop hem arribat a aquest punt, un dels més neuràlgics del poble, girem a la dreta passant per sota d'un dels arcs emblemàtics de l'arquitectura de Mura. Baixant per les escales que es trobem tot seguit, fins al mirador, continuem en aquesta mateixa direcció uns quants metres i girem a la dreta pel Passeig Camil Antonietti.

Més endavant trobarem el carrer Faixó i el carrer de la Coma, que ens guiaran de nou al punt d'inici en el Centre d'Informació de Mura.

Darrera actualització: 2.10.2020 | 12:56